Beskæring

Ønsker du en korrekt og sikker beskæring af beplantningen i din have ?

Vi har et kompetent hold af faglærte medarbejdere, der står klar til at komme ud med professionel hjælp til beskæring og hækklipning. Vi er fleksible i forhold til opgaverne, og løser både store og små beskæringsopgaver for privatkunder samt erhvervskunder. Alt fra pleje og beskæring af mindre hække og buske til beskæring af selv meget store træer og enormt høje hække.


Vi sørger altid for at lytte til dine ønsker, så du får et tilfredsstillende resultat i forhold til størrelse og form. Ønsker du for eksempel mere lys og plads i haven ? En mere ensartet og tilpasset vækst i haven ? Eller at skabe mere lys og plads i haven ? En mere ensartet og tilpasset vækst i haven ? Eller at skabe træer og hække i unikke former ? Vores mandskab står altid klar med rådgivning, materiel og effektive løsninger, så du får den velplejede have, du drømmer om.

Ønsker du helt at fjerne et træ eller en hæk, tilbyder vi også hjælp til træfældning og stubfræsning, og det kan du læse emre om her.

Vi kommer ud til både enkeltstående opgaver omkring beskæring eller hækklipning, eller fortløbende som en del af en fast vedligeholdelsesplan.