Pleje af grønne områder

Hos Jysk Anlæg og Kloak ApS er vores team af grønne medarbejdere dygtige til at håndtere vedligehold af både store og små haver, samt store grønne områder ved fx. virksomheder, boligforeninger, grundejerforeninger eller parklignende områder. Vi tilbyder faste plejeplaner og vedligeholdesesservice til dig med store områder, som har brug for både grøn og grå pleje.

Et uderum med grønne arealer skal altid være velplejet og indbydende, og det kan vi hos Jysk Anlæg og Kloak ApS sørge for at hjælpe dig med. Vores grønne vedligehold omfatter alt gartnerarbejde, og vi skræddersyr den rigtige plejeplan ud fra kundens behov og vores gartners anbefalinger.

Parklignende områder inde i byerne er små grønne oaser med mulighed for at skabe smukke og skønne uderum til de borgere, som kommer igennem området, eller som benytter sig af arealerne. Det er opgaver, vi meget gerne hjælper med at løse, hvad end det er på private grunde eller offentlige områder.

Vi kommer gerne fast ud til dine områder, eller vi kan komme ud efter behov på enkeltstående opgaver som fx. forårsklargøring eller beskæring.