Træfældning

Har du behov for at få ryddet ud i haven, eller har du nogle store træer, som fylder, er syge eller skygger for alt sol, så står vi klar til at hjælpe dig med din træfældningsopgave. Med mange års erfaring kan vi også varetage fældning af selv vanskelige og farlige træer og hjælpe dig godt på vej med det store projekt, det er at fælde træer.

Der kan være mange årsager til, at man ønsker et eller flere træer fældet i sin have, og reglerne siger også, at man må fælde det, man synes på sin private grund. Dog er der regler for sikkerheden, som selvfølgelig skal være på plads, så hverken bygninger eller personer kan komme i fare. Den private forsikring dækker som oftest ikke skader fra træfældning, og det skal man være opmærksom på, hvis man selv går i gang med den slags projekter.

Alle vores medarbejdere er fagligt udlærte, så du kan være sikker på, at arbejdet udføres efter højeste professionelle standard med sikkerheden i top og under fuld forsikring. Afhængig af træets størrelse, hældning og tilstand, fælder vi enten træet på traditionel vis eller ved hjælp af lift eller kran. Vi vælger naturligvis den løsning, der giver mest mening på lige netop jeres grund.

Første skridt er at få lagt et træ sikkert ned på jorden, men det skal også efterfølgende håndteres og fx. skæres op og bortskaffes. Hvis det ønskes af kunden, kan vi efter fældningen skære træet op til brænde og hugge grenene til flis, som bl.a. kan bruges til at lægge over bede i haven. Ellers kan vi sørge for, at træ og grene fjernes fra grunden. Der er forskellige muligheder, og du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.