Anlægsarbejde

Hvilken have drømmer du om ?

Vi skaber unikke haver samt flotte grønne og grå anlæg efter kundens ønsker. Vi løser alle typer opgaver som anlægsgartnere og brolæggere - lige fra mindre gårdhaver og parcelhushaver til parkanlæg ved virksomhedsdomiciler og store byfornyelsesprojekter. Hos Jysk Anlæg og Kloak ApS har vi høj faglighed, og kombination af anlægsgartnere og brolæggere gør os dygtige til alle former for anlægsarbejde. Vi har mange års erfaring med anlægsarbejde. Vi løser mange former for anlægsopgaver, kloakarbejde og entrepriser af alle størrelser.

Vi har særlig stor viden omkring etableringen af grønne områder, belægningsopgaver samt både små og store anlæg, hvor der både er tænkt på opbygningen af jord, samt det grå og det grønne. Vi er gode til at hjælpe dig frem til den bedste løsning, hvor der både er taget højde for det byggetekniske, funktionaliteten og æstetikken. Vi er klar med ideer og inspiration til det anlægsarbejde, du har brug for at få udført.

Vi er autoriseret kloakmester og har stor erfaring med jordarbejdet omkring et anlæg, hvilket betyder, at vi både kan holde styr på alt fra det under jorden til belægningen og beplantningen over jorden.