Viceværtservice

Hos Jysk Anlæg og Kloak ApS har vi vores eget team af dygtige ejendomsinspektører og viceværter, der passer og plejer mere end 50.000 m2 erhvervs- og boligejendomme. Vi fører dagligt tilsyn med ejendommene, herunder bygninger, installationer og udendørsarealer, og sørger for, at de altid fremstår rene og velholdte, og at bygningsdriften kører uforstyrret til gavn for både ejer og lejer.

Vi er din ambassadør på ejendommen.

Som kunde hos Jysk Anlæg og Kloak ApS bestræber vi os på, at det altid er den samme medarbejder du eller dine evt. lejere og medarbejdere møder, ligesom vi dagligt varetager ansvaret for, at din ejendom er renholdt og velholdt. Vi lægger vægt på tilgængelighed og et personligt samarbejde, og vi har altid en tæt dialog med ejere såvel som lejere, så vi hurtigt kan afdække og afhjælpe evt. behov. Vi løser alle opgaver relateret til ejendomsservice - hvad enten det drejer sig om trappevask, hækklipning, udarbejdelse af vedligeholdelsesrapporter og -planer eller flyttesyn. Vi har altid fokus på kvalitet, tid og økonomi i vores løsninger.


Ejendomsserviceydelser

Alle ejendomsinspektør- og viceværtydelser tilbydes enkeltvis eller som en samlet pakke, og kan frit sammensættes efter dine ønsker og behov. Vi tilbyder bl.a.
  -> Rengøring, herunder trappevask og fejning
  -> Vedligeholdelse af udendørsarealer, herunder græsslåning, hækklipning og snerydning
  -> Tilsyn med ejendom, installationer og udendørsarealer
  -> Vedligeholdelsesmæssige reparationer
  -> Vagtordning til brug ved akutte problemer f.eks. vandskade
  -> Lejlighedssyn ved ind- og udflytning
  -> Vedligeholdelsesrapporter

Hør mere om vores ejendomsservice og få vores bud på en samarbejdsaftale, der opfylder dine og din ejendoms behov. Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt for en uforpligtende samtale.