Beplantning

Vi har en stor specialviden omkring alle former for beplantning. Vi er meget optaget af det æstetiske udtryk, planter kan tilføre et haveanlæg, og den stemning, de skaber både vinter og sommer.

Hos Jysk Anlæg og Kloak ApS samarbejder vi med førende planteskoler for at udvælge de rette planter til dig, og vi kommer gerne med forskellige ideer til beplantning ud fra de ønsker og behov, du har.

Hos den lokale planteskole finder du et stort udvalg af smukke planter, buske og træer fra ind- og udland. Du kan komme og gå rundt mellem dem og udvælge lige netop det, du ønsker dig, og som passer til dine ønsker for vedligehold.
Det er muligt at fremskaffe storslåede træer og buske i alle størrelser, hvilket betyder, at du ikke skal vente i flere år, før din have er opvokset og grøn. Bl.a. kan vi fremskaffe specielle planter og ældre træer, som fx. smukke bonsai træer, der er mere end 30 år gamle, eller pyramideklippede planter, der er 8 meter høje.

Udvalget er stort, og har du specielle ønsker til eksklusive planter, så er det muligt at importere fra hele Europa. Vi har mulighed for at imødekomme store ordrer, og er kendt som en pålidelig totalleverandør til den grønne sektor.