Rottespærre

Hos Jysk Anlæg og Kloak ApS tilbyder vi professionel rottespærring til både private og erhverv. Vores rottespærre er VA-godkendt kvalitet og tilpasset dit kloaksystem og behov. Vi udvælger altid rottespærren nøje til opgaven, så du sikrer dig en effektiv forebyggelse af rotter. 

Monteringen af en rottespærre bliver altid udført af en autoriseret kloakmester, hvilket vi hos Jysk Anlæg og Kloak ApS er stolte over at være, og vi er samtidigt certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol, som garanterer kvalitet og effektivitet.

Du er automatisk tilmeldt en årlig serviceordning af rottespærren, som naturligvis kan afmeldes. Hvis du vælger at beholde den årlige service, får du samtidigt 10 års garanti på din rottespærre oven i købet.

Hvis uheldet er ude, og du allerede har rotter på din bopæl, er vi naturligvis også behjælpelige i denne situation. Vi bekæmper behændigt rotterne i kloakken, hvor vi samarbejder med med den lokale skadesyrskontrol, så du er sikret ordentlig håndtering af problemet. Vi sørger altid for at sætte vores kunder godt ind i deres situation, og vi arbejder ud fra vores tre fokusområder: Ordentlighed, ryddelighed og nøjagtighed.